sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Savukalatahna

Koske eilen tuosta savukalasta jäi mukavasti tähänkin pvään niin tein leivälle tahnan. Todella herkullinen "tapaus" ja sitähän voi käyttää myös voileipäkakun välissä.

Savukalatahna

300 g savukalaa (perattuna)
1 kesäsipuli
50 g voita huoneenlämpöisenä
1 dl ranskankermaa
3 rkl tuoretta tilliä
2 rkl sitruunamehua
0,5 tl suolaa
0,25 tl valkopippuri

Mittaa kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja jauha soes tasaiseksi tahnaksi. Siirrä savukalatahna tarjoiluastiaan ja nosta peitettynä jääkaappiin tarjoilua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Pihin emännän lehtipihvi jauhelihasta

Näitä pihvejä olen tehtyä muutaman kerran aikaisemmin. Ja pihvit ovat siis pelkkää jauhelihaa, ei mitään muuta. Jauhelihasta "lehtipihv...