sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Höpinöitä....

...sitä ollaan jo marraskuussa!!!! Kauheaa miten nopsaan taas aika menee...kaikkea on pitänyt jälleen kerran tehdä, MUTTA miksi sitä ei taaskaan kerkeä!!! Tuo työ on selvästi harrastuksien tiellä =D .

No, voitto matka olisi pian edessä, mutta sitä varjostaa sitten lentolakko!!! Minun onnella voitin matkan , mutta se onneni tulee siinnä, että lakko tulee enkä pääsekkään sinne....no, pitäkää peukut pystyssä että pääsen lähtemään!!!

Jokos olette alkaneet ajattelemaan joulua.....minulle on jo 3 lehteä tulleet jotka muistuttavat joulun tulosta....


Toisaalta minä ajattelen jo kevättä....meinaan joka vuosi kesän kynnyksellä huomaan etten ole ajoissa saannut yhtään kasvia kasvatettua siihen vaiheeseen että kerkeisivät Suomen kesässä kasvamaan...Joten minä ryhdistäydyin ja tilasin siemeniä....ensi vuonna meillä on halloweeninä kurpitsojakin...jos kaikki meinaan menee hyvin :) ja muistan nuo siemenpussit kylvääkin :)



Päivät on tylsän harmaita ja jotain piristystä sitä kaipaisi.....
Tänään tein lapsille piristykseksi pannaria; 

Kuohkea pannukakku
3 kananmunaa
8 dl täysmaitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
100 g voita
 
Riko kananmunien rakenne isossa kulhossa. Sekoita joukkoon puolet maidosta. Yhdistä leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää jauhot kulhoon sekoittaen. Kaada joukkoon loput maidosta, mausta suolalla ja sokereilla. Anna jauhojen turvota nesteessä vähintään puoli tuntia. Sulata voi. Anna hetki jäähtyä, sekoita sitten voi muiden ainesten joukkoon. Vuoraa 30 cm x 40 cm:n kokoinen korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla. Kaada taikina leivinpaperin päälle ja paista 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä ja "kiinteytyä" hetken ajan. Tarjoa esimerkiksi kermavaahdon ja hillon kanssa.

Oikein mukavaa alkanutta marraskuuta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Yllätys postilaatikossa

Olin ihan onnesta soikeana, kun eilen postilaatikosta paljastui oikein postikortti "suma". Sain peräti  6 korttia. Siis ei tuohon ...