tiistai 10. helmikuuta 2015

Broileri-hampurilainen

Tänään väsäsin itselle ja lapsille hampurilaiset. Halusin tehdä taas erilaisen pihvin "sämpylän" väliin....Joten piti vähän kehitellä omiaan.....

Ja tästä se lähtee.....

Näpertelijän Broilerihampurilainen

Ensin tietysti piti ottaa broilerin fileet lämpimään. Sitten pitikin kananmuna rikkoa, että saisin valkuaisen siitä. Kananmuna valkuaiseen laitoin 1 rkl maitzenaa, ja vatkasin ne vaahdoksi.

Broilerifileen laitoin leivinpaperin väliin ja "nuijin" niitä litteäksi.

tässä valkuainen/maitzena


Sitten olikin aika "nuijitut" broilerifileet voidella tuolla valkuais/maitzenalla....ja laittaa kelmu päälle ja puoleksi tunniksi jääkaappiin.


Kun broileri on ollut ½ tuntia jääkaapissa, jauhotetaan ne vehnäjauholla.


Sen  jälkeen kierittelin kananmunassa, ja sitten piti laittaa korppujauhoon, jossa mausteet. Mutta koska tässä kohtaa huomasin ettei minulla olekkaan korppujauhoa sävelsin sitten vähän omia ja laitoin Chili-paprika perunankuorutetta. Sitä on ainakin parilla valmistajalla, mutta itselläni oli Priman, käy katsomassa, TÄÄLTÄ.







Siinnähän on sitä korppujauhoa...ja sitten tuliset mausteet....ja oli hyvä ratkasu....

Sitten olikin paistamisen vuoro...







Valmiit pihvit sitten laitoin Pekan Leivän ruisrouhepaakarin väliin. Väliin tuli salaattia, juustoa, kurkku-majoneesi jonka väsäsin itse, sitten tomaattia, ananasrengas ja tietysti tuo broilerifilee.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...