lauantai 12. maaliskuuta 2016

Meksikon-paistos

Tänään poikani valitsi ruuan mitä valmistetaan. Onneksi oli helppo ja nopea tekoinen. Ajatteli varmaan äitiänsä...että äitikin saa vähän rennommin ottaa =D


Tässä reseptiä.......

Meksikon-paistos 

4-6 annosta

400 g jauhelihaa
7 dl vettä
1 pss  mausteinen meksikonpata (jalostajalta ainakin löytyy tälläinen pata pussi)
3 tomaattia viipaleina
150 g juustoraastetta
mikäli kaipaat lisää potkua lisää chilikastiketta /chiliä

Paista jauheliha.
Lisää joukkoon vesi. Kun vesi kiehuu, lisää meksikonpata -ainekset.
Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Kun seos on vielä aavistuksen löysää, siirrä se uunivuokaan.
Leikkaa pinnalle tomaatit viipaleiksi, ripottele päälle juustoraaste.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 min tai kunnes paistos on hyytynyt ja pinta on saanut kauniin värin.





2 kommenttia:

  1. Tuleeko tällä ohjeella kovinkin tulinen vuoka vai maistuuko myös miedompien makujen ystäville?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ei ole tulinen...tuo valmis pussi on kuivattuja raaka-aineita täynnä, joten ovat menettäneet paljolti tulisuutta.

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...