maanantai 8. elokuuta 2016

Kääretortunpohja

Minä hirmusen harvoin teen kääretorttuja.....en tiedä miksi ...sehän olisi nopsa ja helppo herkku. No, kumminkin tavallaan etsin vielä sellaista mehevää ja hyvää kääretorunpohjaa....kokeiltu on monenlaista...

Tästä ohjeesta tuli kyllä hyvä ja maukas sekä suussa sulavan pehmeä käärretorttu. Mutta jaa...jotakin jäin kaipaamaan....hyvä ja  helppo tämä oli että kannattaa kyllä tehdä, mutta siis kun jokaisella meillä on näitä omia juttuja jota etsimme kun teemme jotain ja jos se ei ole sitä mitä hakee niin oli hyvä tai ei niin vielä on jatkettava etsimistä....

Tässä ohjetta teille....

Kääretorttupohja

4 kananmunaa
1½ dl sokeria

Vaahdota nämä.

1 dl perunajauhoja
3/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

siivilöi nämä vaahdon joukkoon ja nostele se varovasti sekaisin.
paistetaan 225 asteessa n. 8-10 min.

Ota uunista ja kippaa pohja toisen leivinpaperin päälle jossa on sokeria. Jäähdytä ja laita mieleinen täytteesi...ja rullaa rullalle.

tässä kääretortun pohja kipattu sokerisen leivinpaperin  päälle.

Meillä tuohon kääretortuun tuli....


Ensin laitoin kesäkurpitsacurdia.....ja ohjeenhan siihen löydät TÄÄLTÄ.
Ja sitten laitoin vielä 2 dl kuohukermaa vaahtona jonka joukkoon laitoin maustamattoman tuorejuusto prk:n.

heti piti leikata ja maistaa....hyvää oli mutta seuraavana pvänä se vasta hyvää olikin.

2 kommenttia:

  1. Näyttääkin herkulta!
    Kääretortut on kyllä kätevän nopsaa tehdä!
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mukavaahan tämä on kun lomalle jäi =D =D

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...