perjantai 24. helmikuuta 2017

Itselle esitetty haaste....

Tammikuussa tosiaan päätin haastaa itseni ruoka värihaaseen. Elikäs......olen Sirpukan solmuissa, vuosi väriterapiaa- haasteessa mukana. Siitä sain jatko idean itselleni.....joka kuukausi yritän tehdä  myös ruuan sillä värillä mikä minulla on ilmoitettu tuossa toisessa haasteessa...

Helmikuun värini on hopean hohtoista. Nyt en ihan hopean hohtoista saannut aikaan, mutta hohdetta kumminkin ja olkoon tämä minun hohteelle nyt se helmikuun hohde.....

Ei tuosta kuvasta nyt kauheasti tuo hohde tule esille, mutta "livenä" se kauniisti kimmelteli...vaikka ei hopeisesti, mutta hohti kumminkin! =D.

Gluteeniton kakkupohja

4 kpl isoja kananmunia    
2 dl sokeria    
1 dl gluteenitonta jauhoseosta    
1 dl  perunajauhoja    
1-2 tl leivinjauhetta    

Vuokaan;
    voita tai margariinia    
    gluteenitonta korppujauhoa
    
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele vuoka ja leivitä gluteenittomilla korppujauhoilla tai kookoshiutaleilla. Kaada taikina halkaisijaltaan noin 24 cm vuokaan.
Kypsennä 150-175 asteessa noin 45-60 minuuttia tai kunnes taikina alkaa irrota vuoan reunoista. Anna kakun levätä noin kymmenen minuuttia. Kumoa. Leikkaa kakku kolmeen osaan ja täytä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...